петък, 18 май 2012 г.

Майски дъжд от награди ! :-)) / Im Mai regnet es wieder lauter Auszeichnungen !:-)) / Awards, Awards, Awards ! :-))


Знам, знам, загубих се в последно време, и то много сериозно. Но повярвайте, мили приятели, отсъствието ми е по обективни причини. Досега винаги съм била редовна, както в публикациите, така и в посещенията на любимите си блогове на останалите момичета. Надявам се, че в скоро време ще мога наистина да възвърна стария ритъм и да се включа отново активно в живота на блогърите-кулинари. Защото цялото това приятно суетене ми липсва вече осезателно. Липсвате ми и вие, мили момичета и момчета! Надявам се да не ми се сърдите много, но обещавам да се поправя, и то скоро-скоро.:-))
Искам да благодаря на всички онези от вас, които въпреки отсъствието ми, не пропускат да посетят рядко появяващите се мои публикации и да ми оставят своите мили коментари. Благодаря ви от сърце!
Тъй като в това наше сплотено блогърско общество има много момичета, които, макар и изчезнала за известно време от хоризонта, не са ме забравили по никакъв начин и са решили да ме зарадват с награди, а и наградите май в последно време май са поизчезнали, реших все пак да не се бавя много-много с предаването и споделянето им, за да могат и другите да им се радват, така, както и аз самата. 
Благодаря от сърце на Belinda, Francesca и Mamma Maria за наградите, с които ме зарадваха в началото на тази седмица. Благодаря ви, момичета, трогнахте ме с вниманието си!
Знаете, че когато получа награда, ми се иска час по-скоро да я споделя с всички, иска ми се да я предам на възможно най-голям брой момичета, защото всеки от вас, мили приятели, е заслужил наградата не по малко от мен.
Аз ще изброя някои от вас и съм сигурна, че назованите от мен ще ги споделят и с други момичета (надявам се и да няма много повторения, всеки се радва на награда за труда и старанието си:-)). Нека всички тези четири прекрасни награди: YOUR BLOG IS GREAT, RED CARPET, VERSATILE BLOGGER и I LOVE YOUR BLOG радват и красят блоговете на

 Ева Тонева, Габи, Диани, Ева Бор, Мария, Траяна, Tania, Milena PoptolevaЗиче, Еликсир, Леви, Ивана, Sonya, Марийчето (Fait Maison), Мариянка, МираMoni.M_T,  Дени, Мъхчето,  Мария (Пепеляшка), НинкаИна, ТониТаня Маги (На масата у нас), Мира, Маги (Кулинарен блог на Маги)ЗориРуми, Вики, Живка, Краси, VenettaТеди, БубаЕли Димиева, Petya Hristova,   ПипилоткаЕли Ганова, Лили (Lilys Cakes),   Марта, Лети,  Яна,   ХристинаГуинет, СветланкаНели, Роси,   Дари, Цвети, Зорница,   ЕdiLinaВили (My Violet Moments)Сабина, Русанка,   Христина,   Мъхчето, Мириамс, Павлинка, desi_go,   Мария (My cooking creations), Елена,  Ива, Катя (Кокошарник),    DSDiva, Лина, Тони,  Веси,   Бети,  Мария (Моята тетрадка с рецепти), Калина, Elti, tillia, Габи (ОТ ЛЮБОВ)
 
 

40 коментара:

  1. Мони, тъкмо си мислех, че скоро не съм виждала твоя публикация:)и ти се появяваш с майски дъжд от награди! Ще се радвам съвсем скоро да си пием кафенцето сутрин, както преди! Но засега има по-важни неща! Ти си любимка на много блогъри, което се вижда и по коментарите в публикаците ти! Мони, благодаря ти за наградата, с радост ще я споделя, много блогъри я заслужават! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Мони,определено ми липсва предишната ти активност,даже ти писах и на мейла неотдавна,но се надявам съвсем скоро да си отново сред нас!
    Нали знаеш,че аз все още те чакам на гости! :)
    Благодаря за вниманието и че съм сред заслужилите букета от награди,напоследък тази блогърска радост позамря,но за мен винаги е била позитивен жест.
    С пожелание за усмихнати пролетни дни!

    ОтговорИзтриване
  3. Мони, липсваш ни наистина.
    Честити награди и благодаря за споделените с мен.
    Чакаме ти да ни радваш пак с твоите вкусотии.
    Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Мони, знаеш че ми липсваш :)
    И толкова добре ме "окъпа" този майски дъжд от награди!
    Благодаря ти, миличка, и се надявам да те виждам редовно!
    Прегръдка от мен и морето!

    ОтговорИзтриване
  5. MUITOS PARABÉNS, VOÇE MERECE.
    BOM FIM DE SEMANA
    BJS

    ОтговорИзтриване
  6. Честито и от мен! Много благодаря на свой ред, за вниманието и споделянето на наградите с мен. Съвсем отскоро съм сред блогърите и това са моите първи награди. Вълнувам се, но това май е нормално. Още веднъж благодаря и пожелавам всичко най-най-добро.

    ОтговорИзтриване
  7. Честити награди и от мен :)
    С пожелание по-скоро приятно да се суетиш :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честити награди! Благодаря ти, че ги сподели с всички нас!

    ОтговорИзтриване
  9. Мони,радвам се че те "виждам"!Поздравявам те за заслужените награди!За мен е чест да съм сред заслужилите милите ти думи и прекрасни награди!Благодаря ти от сърце и очаквам с нетърпение нови публикации...Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  10. Еее, появи се, Мони!!! :) Как си, какво става с теб, момиче!
    Наистина напоследък не те виждам често, но искрено се надявам всичко при теб да е наред, пожелавам ти го от сърце!
    Честити награди, заслужаваш ги, и ти благодаря сърдечно!
    Много прегръдки и хайде, връщай се вече! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Мони, пожелавам ти скорошно завръщане :))Очаквам те с вкусни и красиви предложения :))

    ОтговорИзтриване
  12. Усеща се липсата ти, Мони! Сърдечно благодаря за наградите, много мили са ми! Прегръдки с пожелания за прекрасен уикенд! :)

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря за споделените нагрди ,Мони ! Радвам им се от сърце , а ти се завръщай по-скоро при нас :) ! Хубав и слънчев уикенд !

    ОтговорИзтриване
  14. Много си мила, Мони! Благодаря ти за прекрасните награди! Надявам се всички препятствия, които те държат далече от блога, да изчезнат и да продължиш с готвенето и публикациите :-)!
    Хубав уикенд от мен!

    ОтговорИзтриване
  15. Мила Мони, благодаря ти, полъскана съм от хубавите награди! И аз от всесърце ти пожелавам всичко при теб да се нареди и да имаш малко повече време за любимите неща!
    Прегръдки и прекрасен уикенд!

    ОтговорИзтриване
  16. Мони, липсваш определено :)
    Благодаря за наградите, много си мила :)
    Поздрави и хубав край на седмицата!

    ОтговорИзтриване
  17. Дъжд от награди и разноцветни звезди!Сърдечно благодаря за наградата и оценката.Желая ти успех Мони!Поздрави и от мене и приятен уйкенд!

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей отново, Мони! Радвам се, че си пак сред нас!:) Благодаря за наградата! Хубав уикенд и приятни емоции във виртуално-кулинарното пространство!:)

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря ти за наградата ,Мони!
    Слънчево настроение ти желая!
    Мария

    ОтговорИзтриване
  20. Много си мила, Мони :) Искрени благодарности за споделените награди!
    Дано скоро да имаш повече време за любимото си занимание.
    Хубав уикенд!

    ОтговорИзтриване
  21. Ах, червения килим...Благодаря, Мони!
    Сърдечни поздрави :*

    ОтговорИзтриване
  22. Привет, Мони! Благодаря ти, че сподели наградите си така щедро и с мен. Здрава и щастлива да си!

    ОтговорИзтриване
  23. Благодаря ти, Мони!
    Надявам се обективните причини за твоето отсъствие да са от положителен характер.
    Приятни и весели почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  24. Благодаря ти,Мони! Затова, че не си ме пропуснала в този дълъг,дълъг списък :)Хайде, очаквам те с пресни сили :)

    ОтговорИзтриване
  25. Благодаря ти Мони,обрах всички и ги сложих в блогера, приятна седмица и на тебе мила.

    ОтговорИзтриване
  26. Мони,много приятна изненада си ни направила. Трогната съм от вниманието ти и благодаря от сърце,че ги споделяш с нас. Винаги ми е много топло и уютно при теб,а да не говорим колко е вкусно.
    Не се притеснявай за отсъствието си. И на мен ми се налага да не съм абсолютно редовна и колкото и да обичаме да готвим и да сме сред приятели -кулинари, реалността ни зове.
    Пожелавам ти още много приятели, много ентусиазъм в готвенето и с нетърпение ще чакам поредното ти изкушение!

    ОтговорИзтриване
  27. добре дошла отново мила,честити награди и благодаря от сърце,че ги споделяш и с мен
    прегръдки и хубава предстояща нова седмица

    ОтговорИзтриване
  28. Наистина ми липсваше!Радвам се, че всичко е наред и благодаря, че си ме включила в списъка с отличените от теб!Майският дъжд от награди ме изненанда приятно и ме зарадва!Щастлива съм ,че имам такива виртуално ипруятелства!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  29. Мони, привет! Много се радвам, че си тук отново :) Не мога да кажа, че и аз напоследък съм много редовна, поизоставих блогчето, но и аз като теб се надявам скоро нещата да се нормализират :)
    Честити награди, благодаря ти, че ги споделяш с мен!
    Голяма прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  30. Мони, много ти благодаря за наградките и добре дошла отново!

    Прегръдки и хубав ден, Маги :)

    ОтговорИзтриване
  31. Мони, благодаря от все сърце за споделените награди! Още по- щастлива съм обаче да те "видя" отново и се надявам това да се случва все по- често- дилно липсва твоя позитивизъм и енергия в блог- пространството ни!

    ОтговорИзтриване
  32. Мони,
    благодаря, че отново се намирам в този списък! Благодаря за хубавите награди и когато и да се появиш, ние сме тук чакаме;)

    ОтговорИзтриване
  33. Скъпа Мони, благодаря ти за споделените награди. Трогна ме. Поздрави

    ОтговорИзтриване
  34. Congratulations on all your awards and thank you so much for thinking of me! Always gives me lots of pleasure. X

    ОтговорИзтриване
  35. Мила Мони, определено се чувстваше липса ти. Радвам се, че отново се завръщаш и определено се завръщаш с порой от невероятни награди. Истинско грандиозно завръщане на една от най-големите любимки на нашето блогърско общество. Благодаря ти, че си ме включила сред наградените. Зардава ме и ме накара да се почувствам много специална.

    Прегръдки, мила и пожелание за една прекрасна вечер!

    ОтговорИзтриване
  36. Danke liebe Moni, ich habe es tatsächlich übersehen ;o))

    Liebe Grüße
    Irène

    ОтговорИзтриване
  37. Мони, миличка, благодаря ти за милият жест към мен. Извинявам се за забавянето.
    Радвам се, че отново си сред нас!
    Сърдечни прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване