петък, 18 май 2012 г.

Майски дъжд от награди ! :-)) / Im Mai regnet es wieder lauter Auszeichnungen !:-)) / Awards, Awards, Awards ! :-))


Знам, знам, загубих се в последно време, и то много сериозно. Но повярвайте, мили приятели, отсъствието ми е по обективни причини. Досега винаги съм била редовна, както в публикациите, така и в посещенията на любимите си блогове на останалите момичета. Надявам се, че в скоро време ще мога наистина да възвърна стария ритъм и да се включа отново активно в живота на блогърите-кулинари. Защото цялото това приятно суетене ми липсва вече осезателно. Липсвате ми и вие, мили момичета и момчета! Надявам се да не ми се сърдите много, но обещавам да се поправя, и то скоро-скоро.:-))
Искам да благодаря на всички онези от вас, които въпреки отсъствието ми, не пропускат да посетят рядко появяващите се мои публикации и да ми оставят своите мили коментари. Благодаря ви от сърце!
Тъй като в това наше сплотено блогърско общество има много момичета, които, макар и изчезнала за известно време от хоризонта, не са ме забравили по никакъв начин и са решили да ме зарадват с награди, а и наградите май в последно време май са поизчезнали, реших все пак да не се бавя много-много с предаването и споделянето им, за да могат и другите да им се радват, така, както и аз самата. 
Благодаря от сърце на Belinda, Francesca и Mamma Maria за наградите, с които ме зарадваха в началото на тази седмица. Благодаря ви, момичета, трогнахте ме с вниманието си!
Знаете, че когато получа награда, ми се иска час по-скоро да я споделя с всички, иска ми се да я предам на възможно най-голям брой момичета, защото всеки от вас, мили приятели, е заслужил наградата не по малко от мен.
Аз ще изброя някои от вас и съм сигурна, че назованите от мен ще ги споделят и с други момичета (надявам се и да няма много повторения, всеки се радва на награда за труда и старанието си:-)). Нека всички тези четири прекрасни награди: YOUR BLOG IS GREAT, RED CARPET, VERSATILE BLOGGER и I LOVE YOUR BLOG радват и красят блоговете на

 Ева Тонева, Габи, Диани, Ева Бор, Мария, Траяна, Tania, Milena PoptolevaЗиче, Еликсир, Леви, Ивана, Sonya, Марийчето (Fait Maison), Мариянка, МираMoni.M_T,  Дени, Мъхчето,  Мария (Пепеляшка), НинкаИна, ТониТаня Маги (На масата у нас), Мира, Маги (Кулинарен блог на Маги)ЗориРуми, Вики, Живка, Краси, VenettaТеди, БубаЕли Димиева, Petya Hristova,   ПипилоткаЕли Ганова, Лили (Lilys Cakes),   Марта, Лети,  Яна,   ХристинаГуинет, СветланкаНели, Роси,   Дари, Цвети, Зорница,   ЕdiLinaВили (My Violet Moments)Сабина, Русанка,   Христина,   Мъхчето, Мириамс, Павлинка, desi_go,   Мария (My cooking creations), Елена,  Ива, Катя (Кокошарник),    DSDiva, Лина, Тони,  Веси,   Бети,  Мария (Моята тетрадка с рецепти), Калина, Elti, tillia, Габи (ОТ ЛЮБОВ)