вторник, 17 май 2011 г.

Днес няма да има заглавие. Ще има само голямо разочарование. Разочарование от хора, на които вярваш, до които се допитваш и молиш за помощ. И които решават в един момент да ти направят лош, подъл номер. Не съм толкова добра в създаването и поддържането на блога, но това беше прекрасно използвано, за да се публикува нещо чуждо от мое име. Съжалявам и се извинявам, макар и да нямам вина за случилото се.....


 

6 коментара:

 1. Не зная какво се е случило с блога ти, сега го откривам, но не се ядосвай!
  Всяко зло за добро!Успех!:)

  ОтговорИзтриване
 2. Добре дошла, Траяна!
  Благодаря за човешкото отношение и позитивизма!
  Дано да е така!

  ОтговорИзтриване
 3. Не знам какво се е случило, но блога е чудесен с удоволствие ще го следя, дори вече си набелязох няколко неща за приготвяне.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Елена, добре дошла! Сърдечни благодарности за милите думи. Фактът, че си си набелязала някои неща от тук, които да приготвиш, може само да ме радва.
  Поздрави и на теб!:-)

  ОтговорИзтриване
 5. Много хубав блог. Макар неприятностите,които са ти се случили, това нека не те сломява и те направи по-силна и борбена.Успешно разрастване. Не съм разгледала докрай блога ти, но вече имам рецепта фаворит- спагетите във вид на топки. Би ли казала с каква форма ги направи на топки-с чаша или друго. Тъкмо тази вечер моя мъж ме улесни за утре като си пожела нещо макаронено. Скоро ядохме спагети, но не пречи да ги поднеса в друга форма и да мине номера,хихихи.

  ОтговорИзтриване
 6. Нина, добре дошла! Много ти благодаря за хубавите думи! Успех и на твоя блог! Радвам се, че ти е харесала рецептата за спагетите. Относно оформянето им като топки или гнезда, не съм използвала нито чаша, нито купичка. Просто, като ги варя, гледам да останат цели. Както са сварени al dente, ги пренесох по малко с щипка и после с помощта на две вилици започнах да ги завивам; едната вилица в средата, а с другата навивам спагетите внимателно около нея. Те си останаха така и ги оформих на купчинка. По-трудно е при първата редичка, но после следващите се подпират в направените и не се развиват. Дано съм го обяснила добре. Ще се радвам, ако опиташ да направиш спагетите по този начин и дано да ви харесат вкъщи. Ще чакам отзиви.:-)) Сърдечни поздрави!

  ОтговорИзтриване