Отдавна бях харесала начина на оформление на бюрек при Вероника . Много е ефектно сгъването на корите по този начин, а и бюрекът предполага много и различни варианти. Тъй като наскоро имах ястие с кайма, реших да експериментирам и да направя бюрека с риба. Мога да кажа, че се получи изключително вкусно, дори си поискахме допълнително. Ето и продуктите, които използвах за направата му:
Продукти:
- 5 дърпани кори на сач
- 300 г филе от бяла риба
- 200 г сирене
- 1 стрък праз
- 3 чушки (червена, зелена и жълта)
- 2 яйца
- 50 мл мляко
- сол, черен пипер
- зехтин
- сусам и мак за поръсване
Приготвяне:
Чушките и праза нарязваме на много ситно и задушаваме до омекването им в зехтин. Подправяме със сол и черен пипер. Рибното филе нарязваме на малки хапки и леко посоляваме. Ако сиренето е прекалено солено, го изкисваме за известно време във вода. След това действаме по начина, по който е показала и самата Рони. Първата от петте кори мажем с мазнина, върху нея слагаме втората кора и също мажем със зехтин. Кората наръсваме с половината от чушчено-празената смес и с половината от намачканото с вилица сирене. Поставяме третата кора, намазняваме и нея и поръсваме с половината от нарязаните парченца рибно филе. Повтаряме същото и с четвъртата и петата кора, намазнявайки ги и ръсейки останалата половина от зеленчуците и сиренето, а върху петата кора - останалото количество рибно филе. Прегъваме двата края от дългата страна, след това краищата от по-късата страна така, че да се получи квадрат. Обръщаме го обратно върху намаслена тава. Режем го на осем триъгълника (на два хикса). Намазваме обилно с мазнина. Разбиваме едното яйце и белтъка на второто яйце, добавяме прясното мляко и изсипваме върху бюрека. След като е попила течността, намазваме с жълтъка на второто яйце. Наръсваме със сусам и мак, като редуваме триъгълниците през един. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30-40 минути.
Тези дни из блоговете ни сякаш се изсипва дъжд от награди. Мисля, че това може да бъде тълкувано единствено и само положително. Малцина са онези сред нас, които се познават лично, повечето ни събра мрежата, контактуваме си единствено и само чрез нея и в същото време се чувстваме близки, сродни души. Това уникално само по себе си явление роди и тези награди, които са вече толкова разпространени; като че ли от една страна свикнахме с тях, а от друга им се радваме всеки път, когато бъдем зарадвани с една или друга такава. Тези награди действат и много стимулиращо и мотивиращо, карат те да публикуваш нови и нови постове, да ги правиш интересни. Само ние си знаем, колко труд изисква това, но като че ли това не ни изморява, напротив зарежда ни, дава ни сили, засилва желанието у нас. Благословена съм да имам толкова приятели сред фууд-блогърите, за кратко време всички те ме зарадваха с толкова много награди и едвам смогвам да ги публикувам и да мина през блогчетата на всеки и да му благодаря лично. Мисля, че и това е един вид уважение към онзи, който те е зачел, оценил е труда ти, уменията ти, желанието ти.
Благодаря на всички вас, момичета и момчета, от които имам удоволствие да получа награди! Всички те ме радват много, всички са ми много ценни!
Тази тройна награда може да бъде кръстена "Кръг на креативните блогър-приятели с най-сладък и вкусен блог":-))) Съставих я от награди, които получих последователно от Гуинет, Еликсир и Жани. Благодаря ви, мили момичета, благодаря ви за добротата и приятелството, за доверието към мен!
Тъй като ми е изключително трудно да дам наградата само на някои хора, реших да ги обединя в едно и да ги връча като комплект. И моля, не ми се сърдете, защото бих искала да изброя много хора днес, на които давам този троен комплект награди. Приятели-блогъри, които ме "следят изкъсо", не пропускат публикация, винаги намират време за мен, такива, които забързаното ни ежедневие или грижите вкъщи възпрепятстват да са често тук и само наминават, без да споделят мнение (и тези хора са много ценни за мен!), блогъри, с които пространството ни свърза по-отдавна и такива, на чиито прекрасни кътчета попаднах съвсем отскоро, на всички тях искам да кажа: ПРИЯТЕЛИ, БЛАГОДАРЯ ВИ!
Леви, Еликсир, Дани, Жани, Мариянка, Мина, Катерина, Илина, Вили Конова, Диана, Лети, Вики, Мария (Fait maison), Ева Тонева, Зори, Ина, Нина, Дани Динева, Роси (Голямата бисквитка), Вили, Цветанка, Валентина, Маги (Кулинарни мисли и разни друти неща) Нели, Ева Бор, Буба, Русанка, Мони МТ, Павлина, Габи, Траяна, Аелис, Дари, Светлана, Сабинка, Бети, Ели Димиева, Ели Ганова, Зиче, Таня, Меридит, Руми, Катя, Марта, Мария (My cooking creations), Лили, Маги (На масата у нас) Ваня, Мъхчето, Мария (Пепеляшка), Маги (Кулинарен блог на Маги), Краси, Гуинет, Гисчо, Пипилотка, Мария (Моята тетрадка с рецепти)
Стани, Милена, Миро, Драго, Илиян
Виждате ли, колко сме много! Надявам се да не съм изпуснала някого, но е трудно да се проследят
всички. :-)))) Как ме радва този факт: това е нашето голяма кулинарно блогърско семейство, което се разраства все повече и повече. Бъдете живи и здрави, приятели, продължавайте да ни радвате с вкусните си идеи и рецепти! Бъдете такива, каквито сте!
всички. :-)))) Как ме радва този факт: това е нашето голяма кулинарно блогърско семейство, което се разраства все повече и повече. Бъдете живи и здрави, приятели, продължавайте да ни радвате с вкусните си идеи и рецепти! Бъдете такива, каквито сте!
Seit langem war mir schon die spezielle Art und Weise, auf die Veronika ein Burek mit Hackfleisch, Spinat und Schaskäse zubereitet hatte, aufgefallen. Sehr efektvoll werden die Filo-Blätter geordnet und danach zusammen gefaltet und der Burek kann mit unterschiedlicher Füllung zubereitet werden. Da ich unlängst die Moussake mit Hackfleisch hatte, beschloss ich zu experimentieren und habe dieses Gericht mit Fisch zubereitet. Ich kann ehrlich sagen, dass sich das Ergebnis lohnt, es war sehr lecker, manche zu Hause wollten noch eine Portion davon bekommwn.:-))) Hier sind auch die Zutaten, die ich dabei verwendet habe:
Zutaten:
- 5 Filoblätter (nicht so feine, etwas festere)
- 300 g Fischfilet
- 200 g Schafskäse
- 1 Porreestange
- 3 Paprikaschoten (grün, rot und gelb)
- 2 Eier
- 50 ml Milch
- 50 ml Milch
- Salz, Pfeffer
- Olivenöl
- Sesam und Mohn zum Bestreuen
Zubereitung:
Die Paprikaschoten und den Porree fein schneiden und im Olivenöl dünsten. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Das gewaschene und von allen Gräten geputzte Fischfilet mit Küchenkrepp abtrocknen und in kleinere Stücke schneiden, leicht salzen. Wenn der Schafskäse zu viel Salz enthält, etwa eine halbe Stunde im Wasser lassen. Danach das erste Filo-Blatt nehmen, einfetten, darauf das zweite legen, ebenfalls einfetten und mit der Hälfte der Porree-Paprikaschoten-Mischung sowie mit der Hälfte vom zerkleinerten Käse bestreuen. Das dritte Filo-Blatt darauf legen, einfetten und mit der Hälfte der Fischwürfel bestreuen. Dasselbe auch mit dem vierten und fünften Blatt wiederholen: einfetten und nacheinander das erste mit der zweiten Hälfte der Gemüsefüllung und dem Käse und das fünfte mit den Fischstückchen bestreuen. Beide Enden der längeren Seite, danach die anderen zwei zusammenfalten, so dass dabei ein Quadrat entsteht. Wenden und auf ein gefettetes Bachblech legen. Mit einem scharfen Messer in acht Dreiecke schneiden (zweimal ein X mit dem Messer schneiden), reichlich einfetten. Das eine Ei mit dem Eiweiß des zweiten und der Milch gut verrühren und auf den Burek gießen. Danach mit dem Eigelb bepinseln und mit Sesam und Mohn bestreuen (abwechselnd). In dem auf 200 Grad C vorgeheizten Backofen etwa 30-40 Minuten goldgelb backen.
- Sesam und Mohn zum Bestreuen
Zubereitung:
Die Paprikaschoten und den Porree fein schneiden und im Olivenöl dünsten. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. Das gewaschene und von allen Gräten geputzte Fischfilet mit Küchenkrepp abtrocknen und in kleinere Stücke schneiden, leicht salzen. Wenn der Schafskäse zu viel Salz enthält, etwa eine halbe Stunde im Wasser lassen. Danach das erste Filo-Blatt nehmen, einfetten, darauf das zweite legen, ebenfalls einfetten und mit der Hälfte der Porree-Paprikaschoten-Mischung sowie mit der Hälfte vom zerkleinerten Käse bestreuen. Das dritte Filo-Blatt darauf legen, einfetten und mit der Hälfte der Fischwürfel bestreuen. Dasselbe auch mit dem vierten und fünften Blatt wiederholen: einfetten und nacheinander das erste mit der zweiten Hälfte der Gemüsefüllung und dem Käse und das fünfte mit den Fischstückchen bestreuen. Beide Enden der längeren Seite, danach die anderen zwei zusammenfalten, so dass dabei ein Quadrat entsteht. Wenden und auf ein gefettetes Bachblech legen. Mit einem scharfen Messer in acht Dreiecke schneiden (zweimal ein X mit dem Messer schneiden), reichlich einfetten. Das eine Ei mit dem Eiweiß des zweiten und der Milch gut verrühren und auf den Burek gießen. Danach mit dem Eigelb bepinseln und mit Sesam und Mohn bestreuen (abwechselnd). In dem auf 200 Grad C vorgeheizten Backofen etwa 30-40 Minuten goldgelb backen.
Dieses dreiteilige Award-Set, das ich "Kreis der kreativen Blogger-Freunde mit dem leckersten Blog" genannt habe, möchte ich mit größtem Vergnügen weiter geben an:
die keinen meiner Posts versäumen und mir immer einen
lieben Kommi hinterlassen.:-)))
Habt herzlichen Dank dafür, Mädels!
Това много богат ястие от риба с чушки и сирене!
ОтговорИзтриванеМони,както винаги си перфектна,внимателна и тактична!
ОтговорИзтриванеРецептата е превъзходна,изпълнението също!
Пожелавам ти нестихващо кулинарно вдъхновение и безброй приятелства!
Прегръщам те и ти пожелавам една чудна вечер:)
Честит летен дъжд от награди! Много хубаво си описала чувството на споделеност и страхотните емоции, които ни дава общуването през нашите кулинарни блогове :) Не бих могла да го кажа по-добре. Благодаря ти, че съм в кръга на твоите приятели - за мен това е нещо, което ме зарежда ежедневно и ми помага в дните, в които работата и реалността ми идва в повече, но винаги намирам позагубената си усмивка като чета нещата написани от теб и от другите, които отделят време да ни посетят и да оставят по някоя добра дума. Хубава вечер мила! И никога не се променяй :)
ОтговорИзтриванеМони, и аз доста се развълнувах от поста ти! Наистина няма нищо по-хубаво от истинското приятелство, без значение дали става въпрос за личен контакт или виртуално общуване. Радвам се, че мога да те нарека мой приятел, радвам се, че и ти си ме включила в твоя приятелски кръг!
ОтговорИзтриванеБъди много щастлива, ти си прекрасен човек, който отново не е пропуснал да ни почерпи с нещо вкусно и чудесно представено :)
Желая ти много хубава вечер!
Мила Мони, прекрасна публикация!
ОтговорИзтриванеУспя да ме разчувстваш! Всъщност ти винаги успяваш! Удоволствие е да съм сред твоите виртуални приятели! Знаеш, че симпатиите са взаимни и колко си специална!:)
Рецептата също успя да ме впечатли! Много интерена комбинация! Обожавам риба, но никога не съм се сещала да я приготвя по този начин!
Благодаря за споделената идея!
Прегръдки и уютна вечер, мила Мони! Радвам се, че те има!
Мони, много хубаво си го написала. Кулинарното блог общество е нещо наистина уникално.
ОтговорИзтриванеПоздравления за наградите и за прекрасната рецепта!
Huhu liebe Moni,
ОтговорИзтриванеDu wirst heute von Miss Clafoutis zur Miss "Überraschung" gekürt, es ist Dir wieder mal gelungen...
Wow, gleich "drei auf einen Streich" hast Du mir verliehen, ich freue mich sehr darüber ;o)))))), ♥ichen Dank dafür!
Ganz liebe Grüße
Irène
Thank you, vickyart!:-))
ОтговорИзтриванеКате, радвам се, че ти е харесала рецептата.:-))Благодаря ти за хубавите пожелания!
ОтговорИзтриванеПрегръдки и прекрасна уютна вечер!:-)
Габи, благодаря ти сърдечно!:-))) И аз се радвам, че сме приятели!Радвам се, че постът ти харесва!
ОтговорИзтриванеБлагодаря за пожеланията, няма накъде да се променям, а и не искам.:-))
Прекрасна вечер и на теб!
Марийче, радвам се, че постът е харесал и на теб! Чувствата действително са взаимни.:-))
ОтговорИзтриванеЩом ти харесва предложението ми, заповядай, почерпи се!
Прекрасна вечер!
Леви, ти също знаеш, че си специална и се радвам много на искреното ни преятелство!:-))
ОтговорИзтриванеНаистина се получи добре така бюрека, исках да е нещо по-различно и мисля, че успях!:.)))
Прегръдки, миличка и много хубава вечер ти желая!:-)
Чудесен бюрек се е получил! А с препечените сусамчета ...ммм!
ОтговорИзтриванеХубава вечер!
Зори, благодаря ти от сърце! Хубава вечер!
ОтговорИзтриванеHalli-hallo, "Miss Clafoutis", hier spricht "miss Ueberraschung"! *lol* Freut mich, dass es mir wieder gelungen ist. Danke fuer den spezielln Post bei Dir!
ОтговорИзтриванеGanz liebe Gruesse
Благодаря ти, Траянче, вкусна импровизация се получи!:-)))
ОтговорИзтриванеХубава вечер и на теб!
Мони, това си е направо "тайфуни с нежни имена" :)
ОтговорИзтриванеНали имаше такава книга!
Страхотно е кулинарното ни общество в блоговете!
И рецептата е прекрасна!
Прегръдки и хубав утрешен ден!
Писах по-рано коментар и явно съм забравила да
напиша думата и съм затворила:)
Честити награди, Мони!
ОтговорИзтриванеА бюрекът изглежда адски, адски вкусно! Не съм пробвала с риба, но задължително ще опитам :)
Благодаря за рецептата и наградите :)
Хубава вечер :)
Да, Дани, прилича си на такова природно явление.:-))) (Имаше май на Богомил Райнов такъв роман, че и кримка е правена по него.) И аз се радвам на гилдията ни, Дани!
ОтговорИзтриванеБлагодаря за милите думи за рецептата!
Спокойна нощ и прекрасни и усмихнати останали дни от седмицата!:-))
Прегръдки, мила!
Инче, благодаря ти от сърце!
ОтговорИзтриванеПробвай с рибка, ако обичате, наистина хрумката си струва!:-)
Хубава вечер!
Любимо ястие и много апетитни снимки Мони !
ОтговорИзтриванеЧестити награди и сърдечно ти благодаря , че ги споделяш и с мен ! :)
Прегръдки и хубав утрешен ден !
Мони, прекрасни награди, а ти си бъди все така креативна, весела и позитивна! Благодаря и много се радвам, че съм сред всички кулинарни блогове, които си изброила, макар и аз да съм доста по назад с кулинарните си умения от всички вас! Поздрави и прекрасна вечер ... а и си взимам едно парченце от този чуден рибен бюрек!
ОтговорИзтриванеБЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТРОЙНА НАГРАДА МОНИ Ние сме доволни и горди да получават и да се досега.
ОтговорИзтриванеНадявам се, че е преведен.
BJS
Мони, колко хубаво си го казала!
ОтговорИзтриванеДухът на разбирателство, споделяне, подкрепа между кулинарните блогове винаги ми е допадал много. Благодаря ти, че ме причисляваш към своите виртуални приятели. Трети път получавам награда от теб и се чувствам много специално, мил човек си ти!
Прегръдка и пожелание за чудесни, вкусни и цветни дни!
Oh dies muss aber toll schmecjen.Noch nie so burek gemacht,muss proberen:))
ОтговорИзтриванеМони, много вкусен изглежда този бюрек! Напомня ми един от моите авторски специалитети - баница с пушена сьомга, копър и чесън. И пак награди, благодаря за което!:)))) Усмивки и успешна, ползотворна седмица!
ОтговорИзтриванеСабинка, благодаря ти сърдечно!:-))
ОтговорИзтриванеПрекрасно днес и още по-вълнуващо утре!
Прегръдки!
Евка, благодаря от сърце за хубавите ти пожелания!:-)) ти си част от нас, недей да скромничиш, толкова си перфектна в изпълнението на прекрасните си идеи!Почерпи се от бюрека, да ти е сладко!:-)))
ОтговорИзтриванеПоздрави и прекрасен и усмихнат ден!
Me alegro de que me las arreglé para que por el premio, sao33!
ОтговорИзтриванеBJS
Лети, с удоволствие съм те причислила към тях, макар и отскоро, запознанството ни ми е много скъпо.:-)) Благодаря ти за милите думи!
ОтговорИзтриванеПрегръдка и прекрасни, слънчеви, усмихнати и пълни с положителни емоции дни!
Dzoli, den habe ich auch zum ersten Mal so gemacht, hat aber wirklich toll geschmeckt.:-))
ОтговорИзтриванеDu hast noch was zum Abholen von der Seite!:-)))
Liebe Gruesse
Светле, ще погледна и твоята рецепта, за която не се съмнявам, че е прекрасна и вкусна!:-)))
ОтговорИзтриванеУспешна и усмихната седмица, Светле!
Поздрави!
Danke Moni;) Ich war so begeistert mit diesen ausgezeichneten Rezept fuer Burek das Ich meine Preise uebersehen habe.Ich freue mich:)
ОтговорИзтриванеСлед 2 неуспешни опита за коментар снощи :(.
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че моето име е в твоите редове!Благодаря ти!
Рецептата е много изкушаваща!
Moni , сърдечно благодаря ,за този така прекрасен пост!Благодаря ,за приятелството ти !
ОтговорИзтриванеПРЕГРЪДКИ !
И аз съм от благодарните, че ме споменаваш редом с такива чудесни кулинари!
ОтговорИзтриванеПостът ти е много позитивен и вдъхновяващ:)
Хиляди прегръдки!
Liebe Moni, was für eine Überraschung,
ОтговорИзтриване♥ herzlichen Dank ♥ für Deine lieben Worte, über die ich mich sehr gefreut habe.
Ich bin gerne Gast auf Deiner Seite, gibt es immer wieder außergewöhnliches, feines zu finden.
Ganz liebe Grüße aus dem Schwarzwald sendet Dir
die Gaby 。◕‿◕。
Sehr gut und passt gut zu Fisch.
ОтговорИзтриванеTolles Rezept!
LG, kako.
Moni,me alegro mucho de conocerte y de conocer tu blog,gracias por venir a mi blog y quedarte en el,para mi es un honor y decirte que esa delicia de pescado es un exquisitez,tomo nota¡¡¡¡
ОтговорИзтриванеMe quedo en tu cocina para poder ver todas estas maravillosas recetas.
Un beso enorme Ague.
Gern geschehen, Dzoli, Du hast di Awards verdient.:-))
ОтговорИзтриванеSchönen Tag noch!
Мариянка, благодаря ти от сърце за милото отношение и приятелството ти!:-!
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави и хубав остатък от седмицата!
Liebe Gaby, vielen Dank für Deine lieben Worte!
ОтговорИзтриванеIch bemühe mich auch, immer Abwechslung in die Rezepte zu bringen.:-))) Bei Dir auf deinem Blog bin ich auch sehr gern zu Gast.:-)))
Schöne Tage und ein wundervolles Wochenende!
Ganz liebe Grüße
Danke, Kako! Hat nämlich wundervoll geschmeckt!
ОтговорИзтриванеLG
Нели, аз също се радвам и благодаря за приятелството ни!:-))
ОтговорИзтриванеПрегръдки и хубава седмица!
Мъхче, благодаря ти, написах го така, както го чувствам, радвам се, че се е харесал на много хора, както и на теб, разбира се.:-)))
ОтговорИзтриванеПрегръдки и сърдечни поздрави
Aque, gracias por visitar mi blog. Su blog es también muy cariñoso, tiene un gran sugerencias.
ОтговорИзтриванеBesos
Наистина е паднал дъжд от награди при теб :-) Честито! Сърдечни благодарности за споделената награда! Много вкусно и уютно е при теб! :-)
ОтговорИзтриванеПоздрави, Милена :-)
Una receta excelente y saludable Moni,merecidos premios por tus maravillosas propuestas felicitaciones.
ОтговорИзтриванеGracias por nombrarme es un honor,lo tendré en mi corazón y mente.felices y lindas vacaciones y llegues más renovada y nos sigas deleitando con tus buenas recetas,abrazos.
Enhorabuena por el premio y muchas gracias, es muy bonito.
ОтговорИзтриванеBesos.
irresistable cliks...absolutely tempting..:P
ОтговорИзтриванеCongrats on your well deserved awards dear..n so sweet of you to remember me n share with me..:)
Thank you..
love,
Jay
Tasty Appetite
Tolles Rezept, muss ich unbedingt ausprobieren!
ОтговорИзтриванеVielen Dank für die Awards, Moni! Ich freue mich sehr!
Liebe Grüße
Tanja
Moni,sinceramente me hace una ilusión enorme,darte mil gracias ya que el echo de acordarte de mi,es un enorme orgullo,muchas gracias de todo corazón y felicitarte por el blog tan bonito y elaborado que tienes,un beso fuerte y seguiremos en contacto.
ОтговорИзтриванеBesosssssssss.
Miguel Hinojosa.
lareposteriademiguel.blogspot.com
Liebe Moni,
ОтговорИзтриванеVielen Dank, für das Award-Set. Ich möchte mich an dieser Stelle auch für Deine stets lieben Kommentare bedanken, über die ich mich immer sehr freue!
Nun zu den gekreuzten Doppelstäbchen. Also, dieser Name ist wahrscheinlich nicht der richtige Name, für diese Häkel-Masche, doch weiss ich leider nicht, wie sie tatsächlich heisst... Das war einfach der Name, der mir dazu einfiel...
Gemacht wird das so: erst 2 mal den Faden um das Häkchen wickeln, so wie beim normalen Doppelstäbchen. Den Faden holen durch die erste Luftmasche stechen und den Faden durch die ersten beiden Fäden ziehen, dann hast Du die Hälfte des Doppelstäbchens gearbeitet. Nun erneut einen Faden um das Häkchen wickeln, wie für ein normales Stäbchen. In die nächste Luftmaschen stechen Faden holen und durch die ersten 3 Fäden auf dem Häkchen durchziehen. Nun solltest Du so was wie die untere Hälfte von einem X haben plus noch die restlichen Maschen von dem ersten Doppelstäbchen, für die du nun erneut erneut den Faden holst und hindurch ziehst. Das erste Doppelstäbchen ist nun fertig gearbeitet und dem X fehlt nun nur noch das vierte Glied. Es sieht nun also aus, wie ein Y das auf dem Kopf steht. Nun stichst Du mit dem Häkchen in der Mitte der unteren X-Hälfte hindurch, da hast Du ja jetzt einen kleinen Abstand zwischen den X-Beinen. Du holst nochmals den Faden und häkelst ein normales Stäbchen. Das X ist jetzt vollständig.
Uiiii... ich hoffe, ich konnte Dir das verständlich erklären? Ist ziemlich schwer, das zu beschreiben. Versuch es doch einfach mal. Auf den Fotos sieht man auch ziemlich gut, wie die gearbeitet sind, ich hoffe, es klappt...
Ganz liebe Grüsse
Susann
Liebe Moni, vielen lieben Dank für die Awards! Ich freu mich riesig!!! :-)
ОтговорИзтриванеUnd das Rezept merk ich mir auch gleich. Sieht super aus! Davon hätte ich jetzt gern ein Stück zum Mittagessen... ;-)
Liebe Grüße
Charlotte
Изглежда толкова апетитно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Мони!
Великолепна есен да имаш!
Благодаря ти, Милена!:-)))
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Rosita, Muchas gracias por sus amables palabras! Es bueno que yo estoy con ustedes por los premios. Está totalmente de ellos se merecen!
ОтговорИзтриванеBesos
La cocinera de Betulo, es bueno que yo estoy con ustedes por los premios!
ОтговорИзтриванеJay, Many thanks for your kind words! It's good that I'm with you for the awards. You totally deserve them!
ОтговорИзтриванеLiebe Tanja, vielen Dank fuer die lieben Worte fuers Rezept! Es hat wirklich fabelhaft geschmeckt.
ОтговорИзтриванеSchoen, dass ich Dir mit den Awards eine Freude bereitet habe!
Gany liebe Gruesse
Miguel, muchas gracias por sus amables palabras! Es bueno que yo estoy con ustedes por los premios. Está totalmente de ellos se merecen!
ОтговорИзтриванеBesos
Auch das klingt wirklich sehr sehr lecker :-)
ОтговорИзтриванеОчень нравится, должно быть очень вкусно!
Мони,
ОтговорИзтриванеблагодаря за наградката! Много мило и сладко. А за бюрека, страхотен е! Поздрави и слънчева седмица за теб.
Мони,макар и със закъснение искам да ти благодаря за тройната награда. Чест е за мен,че кулинарка като теб оценя високо не само блогът ми,но и кулинарните творения. Благодаря,че ви има и ни давате стимул! Прекрасно е да знаеш,че някой те оценя,макар и виртуално!
ОтговорИзтриванеMuy rica y sabrosa este pastel,felicidades por el premio un BESO
ОтговорИзтриване