понеделник, 6 юни 2011 г.

Моята първа награда!!

Мили приятели!
Блогът ми е съвсем, съвсем нов и  имам все още да се уча на толкова много неща.
Не мога обаче да не спомена, какво удоволствие за мен е да срещна такова позитивно и мило отношение от страна на други кулинари, които имат доста натрупан опит в интернет-пространството и най-вече в своите блогове.
Затова и наградата, която получих днес от  Мина, ме зарадва толкова много. За мен тя е символ на приятелство, подкрепа, взаимопомощ, неща, които са много ценни за мен!Мина, бих искала отново да ти благодаря за вниманието и доверието. Признанието на такъв кулинар като теб означава много за мен. Благодаря ти от сърце, че даваш такава висока оценка за моя блог! Тази награда означава, че нещата, които правя, са интересни и се харесват. Тя също така ме мотивира да продължавам да развивам онова, което за мен не е задължение, а удоволствие. 
Разбира се, че бих искала да споделя тази своя първа награда и с други.
Радвам се, че макар и съвсем отскоро навлязла във водите на фууд-блогърството, към блога ми се присъединиха момичета, които винаги намират добра дума за мен, следят предложенията ми и ме амбицират да продължавам напред. Затова бих искала да споделя тази прекрасна награда с онези от тях, които се отбиват най-често тук: 


Диана - Опитайте ...
Eликсир - Кулинарен еликсир


Сигурна съм, че има и други момичета сред блогърите, които да заслужават тази награда и си запазвам правото да актуализирам тези имена. Надявам се това да стане много скоро!:-)

6 коментара:

 1. Честито, Мони!
  С пожелание за още много награди и радости :)

  ОтговорИзтриване
 2. Мони,
  Честита награда!
  Макар и по-нов, твоят блог е едно прекрасно кулинарно място. Желая ти още много вдъхновение, идеи и приятелски награди.
  На свой ред благодаря за вниманието, ценя този вид форма на общуване и с радост си я вземам.
  Поздрави и много усмивки, Диана

  ОтговорИзтриване
 3. Мони,първо честита награда,напълно заслужена!Защото си освен отличен кулинар,и много мил другар ,винаги намираш време за топли думи и положителни отзиви!Благодаря ти от все сърце ,че я споделяш и с мен,и най-вече,че си често мой гост в блога,което най-много ме трогва!

  Пожелавам ти хубава вечер!

  ОтговорИзтриване
 4. Мони, честито и от мен!!!Пожелавам ти да получиш още много:))).

  ОтговорИзтриване
 5. Федора, Диана, Еликсирче, Аелис, благодаря ви, момичета, за милото отношение! На всяка една от вас пожелавам много награди и нестихващо кулинарно вдъхновение!:-)

  ОтговорИзтриване
 6. Мони,заповядай в моето местенце за втората си награда :) !Дано ти хареса!

  Поздрави от мен,скъпа!

  ОтговорИзтриване